trötter

Jag har inte kunnat sova sen i lördags eller rättare sagt så har jag faktiskt kunna sova lite grann å d va i 20 minuter. Jag lyckades lämna in min 12 sidor långa tenta med cirka 15-20 min marginal men jag va uppe precis hela natten.

Sen under dagen  har tjejerna varit hemma hos mig, vi kollade på pang i bygget å käka en massa pizza å kakor...
Egentligen borde jag sova nu men jag kan inte somna jag tnker alldeles för mycket... jag är extremt trött men ändå hyperaktiv.. helt sjukt

fika å plugg

Idag så va tjejerna hemma hos mig, vi käkade en massa våfflor å kakor.. sen pratade vi å planerade inför nästa vecka.
Sen va d premiärvisning av tatuering.

Jag e nästan klar med den andra frågan i tentan så förhoppningsvis så e jag klar innan 21, jag lägger upp en bild av min tatuering efter att jag har lämnat in min tenta

i am not calling for u

Jag har varit å handlat till morgondagens fika/lunch. Tjejerna ska komma hem till mig runt 12 tiden imorron å käka våfflor me hallonsylt, grädde å chokladsås och sen äta en massa kakor å dricka te å bara snacka....

Men egentligen så borde jag plugga för att min tenta ska vara inlämnat innan midnatt imorron. Jag har två frågor till varav en så har jag ingen aning om vad d e jag ska svara på, den e helsjuk... Tjejerna får hjälpa mig å fatta den imorron. men tills dess så måste jag göra klart den andra frågan så jag slipper ha panik... men det kommer jag å säkerligen å ha imorron för att jag e jag.. ett nervvrak...

Men d löser sig jag har ju shoppat ;) så jag har shoppingruset kvar ;)

lovely wednesday

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU!!!! SÅ LYCKLIG ATT JAG KAN TÄNKA MIG ATT HOPPA I SOFFAN ALA TOM CRUISE

Jag har gjort min kära tatuering idag, d gick skitbra tog knappt 10-15 min. Han som tatuerade mig va asgrym å lyssnde på mina önskemål. Jag kan säga att det inte gjort ont alls förutom i 30 sek då han va vid nån nerv, men annars gick d jättebra. Å jag har sprutfobi.

Sen shoppade jag en hel del. Jag köpte ett par solglasögon, ett par vita jeans leggings, en skjorta lite uderkläder å ett armband. 

I AM SO FREAKIN HAPPY RIGHT NOW

Nu ska jag till Hemköp å shoppa lite mer...  


reward

Äntligen är jag klar med första frågan på min tenta, eller egentligen är det jättelite kvar. Jag behöver bara lägga till ett par saker men annars e första frågan klar.Så därför har jag belönat mig själv genom att klicka hem dessa skor:



de kommer från www.nelly.se

I promise to finish...

Jag har inte så mycket kvar av första frågan på tentan, och shit vad den är jobbig. Jag har återigen blivit räddad av Ems! som jag berättade tidigare så finns min bok inte å köpa längre (tydligen) av någon konstig anledning. Men om man kollar i bibliotekskatalongen finns den i stockholms stadsbibliotek men om ringer eller åker dit å frågar så har de tagit in den för att inte längre är aktuell eller att den inte kommer att finnas i bokutbudet längre i och med att den är så gammal. Boken är från 1993!.

Men min lärare mailade en lista me bibliotek som ska ha den boken och närmaste staden är västerås, och inte västerås stadsbibliotek utan västerås högskole bibliotek. Vad jag vet så får bara studenter låna där. Annars fanns boken i Umeå å nåt ställe till. Men som tur e så pluggar Ems där så hon kunde rädda mig för kanske 1000 gången den här terminen. Å d har bara gått 3 månader. Jag är evigt tacksam Ems!

Jag hoppas att jag kan hjälpa alla mina vänner nån da för ni har ställt upp för min så otroligt mkt.


Love you girls

Ni är bäst, utan er hade jag dött!


Shoppinglista

Jag försöker å plugga men idag så går det inge vidare heller, jag känner mig så trött å sliten. Så istället har jag messat en shoppinglista till min pappa så åker till Milano på tjänsteresa.
Listan blev ganska lång så jag vet att jag inte kommer att allt på listan men man altid försöka ;)
Jag ville bland annat ha hudvårdsprodukter från sephora och aquoalina, några parfymer som exempelvis Roberto Cavalli och Armani, ett par solglasögon från Ray Ban... solglasögonen är billigare i Milano än i Stockholm ;)

vi får se på torsdag kväll om jag får allt på min önskelista


nothing is for real

Seriöst! Jag har försökt å plugga ända sen jag kom hem från lunchen med tjejerna men det går inte....
Frågorna e så invecklade och komplicerade å inte glömma exremt tråkiga.

Jag har ingen motivation kvar hjälp! Allt jag vill göra e å läsa tidningar å ta d lungt, jag pallar inte å plugga å lämna in tentor

sushi å stress

Idag så lunchade jag med Ems och Nilla i kallhäll, vi käkade sushi som faktiskt e helt ok. Mina favoriter är avokado och räkor. D va faktiskt trevligt å gå ut å luncha för att slippa tänka på tentorna... Den senaste veckan hr varit väldigt hektiskt och det kommer tyvärr  å va så ända fram tills på månda. 

Jag har börjat med min första tenta idag och jag upptäckte att på en av frågorna behöver jag en bok som knappt går att få tag på. Jag har kollat på bokus och dehar den så jag beställde ett ex av för ett par veckor sen men efter ett par dagar fick jag ett mail där det stod att den inte finns i sortimentet längre. Innan dess hade jag reserverat den på stadsbiblioteket i stockholm å de berättade att den har tagits ur sortimentet.  

Så jag mailar läraren och förklarar och en kvart senare skickar hon en lista med bibliotek som har den och ingen av de finns i stockholm!  De bibliotek som va närmast stockholm är västerås högskole bibliotek å ärligt talat tror jag inte att jag skulle få låna den om Ems inte pluggar där....... Konstigt lärare ärligt talat. undrar hur de andra eleverna gått till väga för att få tag på den boken. Jag håller tummarna för att den finns inne i västerås biliblioteket.

how could you???

Jag är äntligen klar med andra seminarieuppgiften.. usch den va astråkig å ointressant. 
 
Jag ser framemot imorron, jag ska käka sushi i kallhäll me Nilla och Ems... d ska bli intressant jag e fakitskt sugen på räkor å avokado sushi. Sen efter d så måste jag sätta igång med tenta. Jag har bestämt mig för att belöna mig själv me lite nya kläder å skor den 25.. innan jag gör min tatuering så jag slipper tänka på nålen å smärtan..

Jag ser fram emot å få göra tatto nr 2, men d blir nån gång i höst.

veckans planer

Jag är fortfarande sjuk, å jag har inte blivit bättre överhuvudtaget vilket är väldigt konstigt. Så pluggande går inte alls br ihop med en jobbig förkylning. Runt 10 tiden imorse fick jag ut min första tenta som består av tre frågor som ska besvaras men cirka 500-1500 ord. en av frågorna är verkligen knepig, får se om jag fixar det. lyckligtvis ska den vara inne på torsdag morgon eller om d va kväll.. hursomhelst ska den vara inlämnat på torsdag. så jag har bestämt mig för att svara på en fråga om dagen. Så på onsdag ska allt vara klart, å på torsdag kan jag vila å umgås me vännerna . På fredag får jag min andra tenta å den ska va inlämnat på måndag morron, d roliga e att jag ska på fest på lördan så jag får se hur jag fixar d. Jag kan inte missa en till fest, jag missade en igår så d får räcka.

På onsdag så ser jag framemot att bli tatuerad.. tjoho!!! jag har planer på att minst ha tre tatueringar men jag ska börja med en sen får vi se.

vill ha

Gosh jag har sett så himla många fina skor som jag vill ha.. å en del väskor
Dessa har jag hittat på Bianco



stress

Usch den här dan har varit så jäkla seg. Jag har inte börjat med min andra seminarie uppgift än och den ska vara inlämnad imorgon.... men d e lungt (tror ja) familjen ska på fest så jag kommer att va ensam hemma.. pluggandet brukar gå mkt bättre när jag e hemma själv. Så jag passar på å kolla på hockey medans jag väntar på att familjen åker.

äntligen

Jag blev klar mied min första uppgift 16.10 dvs jag hade 50 min tillgodo... d känns skönt å vara klar med första uppgiften. Nu e d andra uppgiften kvar till sönda då jag får min första tenta av två.

I da så va d persisk nyår så d blev en hel del presenter jippi men annars har jag inte gjort så mkt förutom att plugga å hosta som en galning.. ja hoppas hostan slutar snart för d börjar bli irriterande.

i´m blind

Jag är såååååååååå blind... jag har letat efter luft i 4 timmar... min uppgift som ska in på freda består av 4 frågor. jag e på fråga  2 nu. men jag har letat å letat efter svaret på fråga men den har varit mitt framför näsan på mig! så jäkla jobbigt... 

Så jag har knappt kommit halvvägs på min första uppgift å den ska va inlämad på freda innan 17 annars e ja kuggad å uppgift 2 ska va inne senast på månda men d roliga e att jag får min första tenta på sönda! så jag kommer nog att missa en fest på lörda för att jag måste sitta ensam hemma å plugga på en lörda kväll... snacka om att ja inte har ett liv!


Usch ja blir deppad av allt detta å inte minst döv av attjag hostar så jäkla mkt  


run

Jag har lyckats skriva en A4 dataskrivet.. d e bra i och med att jag började för cirka en timme sen... tjoho only 7 more pages to go.

Jag förstår inte varför seminarieuppgiterna ska vara lika stora som en jäkla tenta?????

D enda ja tänker på e att resa bort, och jag vet att jag har en del resor att se framemot. vi har Turkiet  i sommar eller i mitten av maj, sen möjligtvis Budapest me tjejerna och till sist har vi London resan.. Syrran kommer att följa me på London resan som v tjejer har planerat.. två flugor i en smäll! Eve ska hämta ut sin examen i London nån gång i november så vi ser fram emot d. och självklart så är vi jättestolta över Eve som har fixat den första tentan av två.

pain in the ass

Jaha ännu en dag har gått å jag kan inte bestämma mig för vilket land jag ska ha till min inlämningsuppgift...  men d e inte allt som har hänt idag.. I förmiddas fick jag en tid på vårdcentralen för att jag ville gå kolla min hals å sen har jag haft extremt ont i högersida i cirka en månad av och till... så jag fick en tid runt 17 tiden.. jag fick lämna några prover och fick höra att jag har en virusinfektion i kroppen å d e därför  jag e förkyld av och till och får ont på alla möjliga ställen..
Men d roliga va att läkaren sa att jag skulle gå hem å vila, hur ska jag göra d när jag har två stora tentor nästa vecka!

Jag kommer att tenta av 15p under nästa vecka så d e lite hektiskt just nu. så jag frågade om jag kunde få nåt som lindrar... minska smärtan och rethostan jag har på kvällar å nätter... jag fick rekomenadtionen å gå hem å vila å så kommer allt att fixa sig.

Yeah right!

Så jag kommer att kämpa mot min smärta å hosta å tänker fira d presiska nyåret å festa i 13 dagar och lämna in mina 2 st uppgifter plus 2 tentor! så d så

kungsträdgården is on fire

I  natt så brann den stora scenen på kungsträdgården! Vem har gjort något så extremt idiotiskt????

På just den scenen har stor stjärnor spelat, hockeylag har hyllats osv.. varför just nu? Nä fyfan... Jag hoppas att polisen griper idioten/idioterna som har gjort detta... å ger de ett långt fängelsestraff för den som har gjort detta är INTE psykiskt störd!

seriöst

Jag har knappt kunnat sova i natt, jag har så jäkla ont i halsen så d e helt sanslöst. Sen så förlorade Timrå mot HV71 igår så jag känner mig ännu säre för d, men jag kollade på en historisk matche mellan Linköping och Skellefteå. Skellefteå gjorde 3-2 målet på sudden 2 minuter in i 6: e perioden... helt sjukt

Och jag pluggande nästa inget igår... katastrof

Elitserien och plugg går det ihop?

Jag har fått 10 mappar och ytterligare 4 pärmar så att jag ska kunna fixa mina högskole papper.. jag har inte börjat med det än utan jag tänkte komma i gång med pluggandet vilket går superuselt...

Jag har tv:n i köket på kanal 9 och följer Linköping och Skellefteå matchen, och på laptopen har jag aftonbladets och expressens liveuppdatering för HV71 och Timrå matchen..

Efter första perioden leder Linköping med 2-1 mot Skellefteå och det står 0-0 i HV71 och Timrå matchen. mina nerver är extremt skakiga.. jag vill så gärna att Timrå ska vinna, jag tycker att de förtjänar d som fan.

I pluggandet som jag berättade tidigare så går det inge vidare, jag orkar inte jobba med Kina uppgiften så jag tänker byta land istället... jag har inte bestämt mig för vilken än... Jag har Japan, Iran å Tanzania å välja på förutom Kina. Usch jag kan verkligen inte koncentrera mig idag.

planering, planering

Usch vilken jobbig dag.. Jag har en taskig förkylning å min hals vägrar bli bättre... Sen imorse har jag å mamma vårstädat hela lägenheten.... vil blev klara för inte så länge sen, så vi e helt utmattade. Engentligen har vi en sak kvar å d e tvätten, men det håller vi på med nu.

Idag så har jag fått min andra seminarieuppgift å den ska vara inlämnad på månda men helst så måste jag bli klar med båda på fredag annars kommer jag å inte kunna fokusera på mina tentor under nästa vecka.

Sen har vi högskole ansökan till hösten. Jag har sökt först till uppsala d e vad jag vill helst... sen har jag sökt till umeå eftersom linköpnings å göteborgs universitet hade inte den kursen som jag behöver för att kunna ta ut min examen... å sist har jag malmö... för jag är inte alls sugen på att åka dit å plugga i 4 månader... å självklart ska jag läsa italienska i höst. så den har jag med som en extra kurs. Så nu e d å bara hålla tummarna för tt jag kommer in på uppsala universitet.


Det är inte så långt kvar tills matchen mellan HV71 å Timrå börjar... så jag är nervös å håller tummarna för att Timrå vinner.. om d vinner ikväll har jag bestämt för att köpa en hood tröja från Timrå shopen.. om d inte vinner så köper jag den i sommar så att jag har den till nästa säsong.

Elitserien kvartsfinal match 7

Imorgon så är det den sista matchen i kvartsfinalen mellan Sundsvalls laget Timrå IK och Jönköpings laget HV71, jag håller naturligtvis på Timrå och jag har en känsla om att 2009 är Timrås år... dels för att 2009 e mitt år oxå ;). Jag tror att de kommer att slå HV71.. HV71 har inte spelat så bra under kvartsfinalen... Timrå hade värsta ledningen innan Timrå blev trötta å sen hände nåt extremt oturligt. en av timrå spelarnas skridskoskena gick av..... att domarjäveln inte blåste...

HEJA TIMRÅ!!!!



vårstädning

Idag så har så har jag rensat garderoben å fixat lite i mitt rum... Jag har köpt en del pärmar och mappar för att organisera mina högskole papper, föreläsningar och tentor.

Jag har redan fyllt tre st pärmar med högskolepapper å sånt så jag har fixat tre till så vi får se om det räcker.. Senare ikväll ska jag fortsätta å plugga så att jag inte stressar ihjäl mig under veckan...

Igår kväll va jag hemma me familjen å kolla på melodifestivalen, jag har inte följt delfinalerna.. men jag tyckte att fel låt vann.. jag fattar inte varför rätt låt aldrig vinner... Jag ville så gärna att Alcazar vinner.

plugg å flum

Iförrigår kväll så va jag, Ems och Nilla å såg Australia å shit va den va bra.. Å jag lyckades att bli klar med min uppgift 30 minuter före min deadline.. så jag hade gått om tid å vila å göra mig iordning..

Igår så va jag, Ems och Nilla i jakan å pluggade, flummade å lunchade. vi käkade grekiskt på korfu kolgrill mums..
sen så har jag tagit d lungt idag å kollat på hockeymatchen mellan Timrå  och HV71.. Fan att HV71 vann men jag har en känsla att Timrå vinner på månda.. jag håller tummarna

Australia

Jag åkte till vårdcentralen imorse för att kolla upp nacken och där fick jag en remiss till röntgen i jakan, lyckligtvis så vad inget allvrligt utan lite smärtstillande å vila skulle göra susen... Så nu sitter jag å försöker å bli klar med min seminarie uppgift som ska vara inlämnat ikväll.. Jag satsar på att bli klar senast runt 16 tiden så att jag har tid å vila lite för att senare åka in till  stan för att gå på bio me tjejerna.. Vi har bestämt oss för att se Australia me Nicole Kidman å världens sexiagste man 2009 Hugh Jackman..

jobb å plugg

shit va längesen d va ja bloggade sist.. helt otroligt, men jag har haft en jävligt hektisk vecka me en massa jobb å plugg..
Tisda till lörda så promotade ja å nix potatis för ett grekiskt företag... snabba cash men företaget e oorganiserat.. jag kan tänka mig att jobba för d om jag behöver pengarna samt om d e bra produkter som ska marknadsföras. honug, saffran å ozou e på gång.. så d ser jag faktiskt fram emot..

Engentligen så borde jag plugga för jag har en inlämningsuppgift som ska in imorron å sen måste ja till läkare å kolla upp nacken.. igår när ja å nix skulle till flemingsberg för möte å mingel så ramlade jag tre gånger på väg till kallhälls station. jag slog i knät en gång å huvet å nacken ganska rejält två ggr.. jag va yr i typ 2 timmar efter d å jag har svinont konstant.. å sen har jag svårt å vrida å böja huvet så pluggandet går jävligt trögt just nu..

jag vill att veckan ska va över....

Fy fan för oorganiserade jobb... allting gick snett igår... vi skulle ha träffats kl 8 i skärholmen, men ja å Nix fick ett telefon samtal runt 7 å fick veta att vi skulle träffas kl 10 istället... va ska vi göra i 3 timmar???? vi fikade på Cafe Coppola i gallerian å runt nio tiden åkte jag till Högdalen å Nix åkte till Flemingberg. Trots att vi skulle ses 10 kom hon 20 min sent...sen så tog potatisen slut runt 14 tiden.. men potatisen tog slut vid 12 så jag sölade tills 13.30 tiden sen kom en anställd på Mat Dax å sa att jag har 50kg potatis i kylen.. så jag delade ut de oxå...

Allting va fel igår.. folk ville ha fler påsar potatisar.. vi hade ingen info om nåt.. jag vet inte vad P.E.G står för. vi hade inte lunchrast.. d enda positva va att vi fick gå 15 min tidigare... Jag vill inte jobba idag..... jag gick kl 5 för att jag hade så ont i kroppen...

syrrans 18 års fest

Sen i fredags har vi förberett syrrans fest... jag har aldrig varit så här sliten å utmattad på länge... I fredags så gjorde jag slingor i håret å klippte d.. sen har jag varit hemma å hjälp till me förberdelserna.. jag va uppe till 5 på morronen i fredas sen på lördan fick ja gå upp vi 8 å fortsätta... festen blev en succe... vi kom hem runt 3-4 tiden efersom  att vi va tvugna å röja upp lite.. sen idag har vi fortsatt me allt städande å diskande... jag e helt död... verkligen.. usch

RSS 2.0