Takida 28/11

Nu känner jag mig lite piggare så, tänkte uppdatera lite mer om gårdagens grymma Takida konsert.

De rev igång konserten me låtarna Trigger och Losing och självklart körde de Curly Sue och The things we owe.. Robbans syrran Linn va me å körde The things we owe me honom.. sååå jäkla grym.

De blev en del extra nummer oxå me lite nyare å de äldre låtarna.. läste nånstans att de körde mkt längre än va d gör annars pga av konsert dvd inspelningen de hade igår... Jag har lånat en bild från rockfoto.nu från gårdagens konsert så att ni kan se hur d va...

Våra platser by the way va d allra bästa på hela hovet.. Robban kom upp till publiken å gick va där vi va... såå jäkla perfekt.. måste även säga att han riktigt riktigt jävla snygg i verkligheten... han e snygg på kort oxå men i verkligheten är d 1 miljon ggr bättre...

bilderna me min egna kamera har jag inte hunnit ladda upp än.













Takida hovet 28/11

SHIT VILKEN KONSERT!!!!

Jag kan inte fatta varför detta band ska få så jävla mkt kritik för.... D e asgrymma... Helt klart den bästa konserten jag har varit på i  hela mitt liv... å ja har varit en jävla massa konserter.. både i sthlm , malmö å lund...

Röj i en 1,5 timmar... Å snacka om att d va en påkostad konsert... Det absolut bästa va att de hade ett kamerateam som filma hela konserten eftersom att d ska släppa d på dvd under 2010... Ett fullsatt hovet som älska Takida...

D va två förband innan brittiska Inme och svenska Sonic Syndicate som va också riktigt grymma... men Takida ägde!

D som inte har sett Takida lira har missat nåt riktigt stort, ja menar verkligen d... Min syrra som inte alls gillar Takida blev helt omvänd....

Jag berättar mer om konserten sen... e för trött nu

Takida ikväll

Ikväll smäller d! Takida på hovet , jag har längtat efter detta sen 2007..

Jag har haft d så stressigt denna vecka me en massa plugg, jobb, shopping och feber...

Jag träffade Sofia för en timme sen i Jakan å fick Vanity fair som hon å Nix va super gulliga å fixa åt mig.. plus min mammas födelsedags present som hon får i efterskott... Jag har hunnit bläddra igenom tidningen lite snabbt, jag älskar annonserna i brittiska å amerikanska tidningar d e såå himla lyxiga... man blir så jäkla sugen på å shoppa.

Jag ska hoppa in duschen å sen ska ja fixa mig... vi ska åka till globen runt 4 tiden så att vi hinner käka midda å gå runt lite i gallerian innan konserten. Imorron så måste ja läsa en artikel i Vanity Fair som jag behöver till en inlämningsuppgift å nej d e inte R. Pattison artikel den får ja läsa när jag har tid över... har mkt å göra innan nästa handledningstillfälle.


inte långt kvar..

Jag har haft en väldigt lång dag... min dag började runt 6 tiden imorse och har varit jävligt hektiskt.... Jag har börjat känna av paniken inför uppsatsen, trots att jag har klart för mig vad som ska göras...

Jag spenderade eftermiddan å kvällen med att hjälpa min kusin med sin inlämningsuppgift som hon måste lämna in på torsdag. Synd att vi inte hann klart med hela, d va tre frågor och vi blev klara med en å samlade in material till andra frågan... förhoppningsvis så blir hon klar med den tills ikväll så att vi kan klura på den tredje frågan... 

Jag lyckade faktiskt sova i ca tre timmar men som sagt jag börjar verkligen känna av att d inte är långt kvar med uppsatsen å skolan så jag är uppen å försöker leta efter en jäkla massa material.. Hittade två bra artiklar i tidningen vanity fair som kan hjälpa mig lite bakgrundsmässigt som bästa Nix lyckades fixa till mig från london. Den bästa bonusen va att d e värsta artikel om Robert Pattison... helt klart hetaste 23 åringen just nu!

killar född 86 ROCKS!

Jag har en riktigt lång dag imorron, har hittat en grymt fin klänning som jag har lagt undan tills idag så ja måste åka till Forum Nacka å hämta den, därefter e d stadsbibblan som gäller...

jobb, jobb å ännu mer jobb

Jag har sökt hur många jobb som helst idag. Ja d va jag har gjort under  hela tråkiga, meningslösa å hemska söndag.. Jag har riktigt svårt för söndagar, jag tycker att söndagar e den gråaste å deppigaste dagen på hela veckan.

Jag hoppas och håller tummarna för att jag lyckas fixa ett heltids jobb tills jan 2010, jag skulle bli galen av att vara arbetslös å dessuto så behöver jag pengarna... Jag vill resa, shoppa, festa allt jag la åt sidan när jag började på plugga på Universitet... Inte för att jag har haft ett tråkigt liv d senaste tre åren men, den gammla Nazli e redo att komma tbx... Förhoppningsvis mkt mindre stressad, mkt friskare vilket leder till att jag får ett galet bra humör.



Iphone d e frågan

Jag har velat ha en Iphone sen d började snackas om d rint 2007, men sen så ville jag inte ha en.. Jag har velat fram å tbx i evigheter, och nu så vill jag ha en.. D som stör mig mest e d dyra abbonemanget..

Jag skulle ha köpt en i somras men affären som jag skulle köpa den från sa att han inte tänkte fixa en Iphone till mig för att den e dålig.. bla bla bla bla

Nu så har jag hittat ett ganska hyfsat deal men jag måste ringa till en bekant till familjen å se om han kan låsa upp mobilen åt mig så att ja kan ha kvar mitt tele 2 abbonemang... e inte så sugen på att ha halebop.. Telia och Telenor e svingdyra.. Jag fick ett hyfsat erbjudande från Tre men Halebop e lite billigare...


Så på månda vet jag om d blir en Iphone el ej...



Jag vill ha Chanel glasögon NU!

Jag åkte till Sollentuna Centrum idag, shit va fint d har blivit! Jag va å lämna tbx en klänning på MQ som jag nu har bestämt mig för att inte ha... men jag kommer säkert att ångra mig när d e slut. Jag köpte en T-Shirt på Gina Tricot å sen va jag hos optiker å spana in solglasögon till våren..

Jag hittade ett par ursnygga Chanel solglasögon som jag definitivt kommer att köpa utöver Ray ban Wayfarers som jag redan har bestämt mig för att ha.. Jag hade tänkt köpa d i våras men d fick bli ett par pilot bågar så. Dessutom så hittade jag ett par vanliga glasögon av Chanel som va skitsnygga så när jag har fått lite cash så ska jag köpa nya bågar..

Som tur e så säljs inte någon av Chanel glasögonen än utan d va spring preview.. man kan köpa d i slutet på dec.

Lunch me tjejerna å jobb

Idag så träffade jag Nilla, Hanna å Ems å vi lunchade på Åhlens. Resturangen på 4:e våningen e såå mysig å d e inte alls dyrt å äta där. D blev en ceasarsallad till mig, tyckte att den va väldigt god..

Vi gick runt på stan en kort stund eftersom att ja va tvungen å åka till jobbet, idag så gick d ganska snabbt men d va ändå långtråkigt. Jag å en tjej som heter Sara snacka konstant å palla inte å jobba, d roliga va att hon bodde i viksjö..

Kollade igenom min kalender ganska snabbt å ja vill inte att helgen ska ta slut...

Ska åka iväg till en bekant nu...

smygpremiär av New Moon

Igår så va jag och min kusin på smygpremiären av New Moon, shit va  New Moon va mkt bättre än Twilight. Omg va många äldre personer som va på biot... i alla fall den salongen vi satt i... jag va nästan övertygad om att jag skulle va bland de äldsta men ett par personer som va i 35-45 års åldern slog mig.


Jag blev väldigt förvånad över att jag pallade å sitta still i över 4,5 timme, d visade Twilight först sedan hade de lite tävlingar min kusin vann en New Moon T-shirt och därefter eller rättare sagt vid midnatt så började New Moon. Jag och min kusin grät oss genom hela filmen i princip... men vi va inte d enda... Jag kan säga d som va äldre än mig va fan helt galna..

New Moon va väldigt stark och jag var övertygad om att New Moon skulle vara otroligt dålig men det är en film som ska ses just för att se vad d e för snackis.. men jag blev väldigt positivt överraskad och trots att filmen var över två timmar så kändes det som att den va ca 10 min lång... New Moon får 4/5 av mig.


Av de filmer som har haft premiär 2009 hittills så är New Moon, Transformers och Änglar och Demoner årets bästa filmer. Baksmällan e helt klart årets galnaste.

Vi kom inte hem förräns 3 inatt å jag va uppe till 5 imorse, vi får se hur jag klarar av denna fredag...



lugn helg

Den här helgen så bestämde ja mig för att ta d lungt.. d va iallfall d som tanken.. På lördan så luncha familjen på nån sushi resturang i jakan, därefter blev d IKEA för att handla lite saker till lägenheten. Efter IKEA blev d en  tripp till kista gallerian där ja köpte en klänning, en ring, ett par leggings å en top. Medans vi va i Kista så ringde några kompisar till familjen å ville att vi skulle åka hem till de på fika..  Hursomhelst hela lördan så får jag en massa saker gjort å en jäkla massa pluggande. Lördan sluta med att ja va uppe till 5 på morronen å plugga.

Hela igår så va ja utslagen å palla i princip inte å göra nåt, men jag lyckades planera lite för veckan å plugga lite till.

By the way jag köpte inget från Jimmy Choo kollektionen, ja ville ha två par skor men jag orkade inte köa för d en tidig lörda morron, så jag får köpa ett par orginal Jimmy Choos i vår när jag har fått ett jobb me hyfsat betalat.

Shakira

OH MY GOSH! Jag älskar Shakiras nya album.. Jag kan inte sluta lyssna på den.. Mina favoriter är did it again, she wolf remixen, spy och men in this town..

Jag e väldigt sugen å köpa hennes skiva men jag vill vänta med att köpa den.. d kommer att komma ut en remix skiva den 24 nov men jag e övertygad om att det kommer att komma en ytterligare en remix skiva i mars eller nåt..

Hon ska dessutom ut på världsturne nästa år, jag kommer köpa biljetter till hennes konsert i Sthlm.. hennes konserter är grymma... va på hennes tour of the mongoose 2003.



Lill lördag

Jaha så va d lill lörda igen! Jag har haft fullt upp hela veckan med jobb och plugg. Något väldigt positivt och överraskande hände i måndas kväll när jag läste mitt mail, jag såg att ja hade ett meddelande på facebook från en gammal kompis som bor i Norge. Vi träffades när jag va ca 13 i Lanzarote och vi höll kontakten två år efter d.. men i måndas tog vi upp kontakten så jäkla coolt att hon kom ihåg... d va nästan 10 år sen vi träffades.. få se om d blir en liten tripp till Norge i vår...


Jag luncha me Nilla ida å prata om i princip allt å va på posten innan d å hämta ett stort paket från megastore.se, D hade bokrea så jag passade på att ladda upp me lite böcker... få se när jag har tid å läsa men d e en annan femma.


Sen jag kom hem för ca två timmar sen har jag jobbat på mitt PM som hör till c-uppsatsen å lämna in den, så nu e d tentaplugg så att ja kan plugga massor me en kursare som ja ska träffa imorron... så jäkla soft dessutom vi ska ses i sthlm vilket gör d lite smidigare för mig... skönt å slippa åka till uppsala.. inte för att jag ogillar uppsala utan ja trivs asbra där men jag pallar inte å åka dit 4ggr i veckan... skönt nu när d blir ca 1ggr i veckan.  

Zlatan historisk

Omg Zlatan har blivit historisk ännu en gång, denna gång blev d för att han har fått guldbollen för 4:e gången. Detta innebär att han har fått guldbollen för 3:e gången i rad., WOW!

Jag missade nästan hela fotbollsgalan igår men jag hann se de sista 20 min som va kvar...

Sen har Zlatan sagt att han är tveksam till å fortsätta i landslaget, vilket man kan förstå.. varje gång han gör mål i Sverige så är han gud men när han inte gör mål eller när Sverige förlorar så e han en sopa.. Jag kan verkligen inte förstå hur svensk media funkar egentligen...

Samma sak är d med Svenska hockeylandslaget, Beng-Åke blev historisk 2006 när han såg till att Sverige vann både OS och VM guld under en å samma säsong, ja menar vem kan göra d?
Så nu har d varit så att Sverige inte har vunnit VM sen 2006 och han blir konstant kritiserad och media vill att han ska avgå.. men vem ska ersätta? Han är den bästa tränaren som Tre Kronor någonsin haft och han Har själv sagt att han slutar efetr VM 2010. Så låt Bengt-Åke fokusera på kommande OS och VM å sluta kräva att han ska avgå hela jävla tiden!

italiensk helg å farsdag

Igår så blev d italienskt för hela slanten. Tjejerna kom till å vi lagade en massa italiensk mat, d blev pizzetta, pesto pasta, pasta me jätteräkor, chili och ruccola, polenta och en jättegod efterrätt..

polenta blev inte så bra men ja tror d beror på att man ska grilla den... menmen allt annat va jättebra. Jättesynd att Eve, Nix å Hanna inte va me.. men vi får ta om d nån gång när alla kan..

På kvällen så hyrde ja å syrran film, d blev änglar å demoner med Tom Hanks och Stellan Skarsgård fyfan va filmen va bra... 5/5


Ida så ska ja ta d lungt å plugga lite grann men vi ska även fira pappa idag!

....

Jag har haft fullt upp hela veckan d har varit tentaplugg, förberedelser för c- upsatsen och tentaskrivning idag!

Jag har varit såå trött å jag har mått såå dåligt.. ja har haft feber, hosta å problem me magsåret så ja e fullkomligt utslagen just nu. Imorron ska ja å min kusin gå på cosmonova å se nån film om delfiner å hajar.. ascoolt  ja älskar delfiner.

Sen så har d varit lite diskussioner om mina mål å allt sånt... jag har konstat fått höra att ja ska varva ner.. Fick höra igår att jag siktar mot stjärnorna, vilket är bra.. men jag siktar mot stjärnorna i en helt annan galax.. vad d nu innebär.. ;)

Hursom helst så ska ja varva ner från å me nästa vecka... ja ska verkligen försöka men d e så mkt just nu...

Om 15 min så e d karjala cup Tre kronor - Tjeckien

ciao

RSS 2.0