Drömlägenheten i Sundsvall

Jag har visat er hur min drömvilla ser ut och nu ska ni få se min dröm lägenhet och den finns i Sundsvalls hamn. Den har utiskt över båthamnen i Sundsvall och är väldigt nära till centrum och Casino Cosmopol. Lägenheten är en 2:a på 70 kvm.
Enjoy




Drömhus i Västernorrland

Jag har hittat mitt drömhus i Västenorrland, eller rättare sagt Alnön utanför Sundsvall d e en vill på 147 kvm  den e på 1,5 plan plus.. och den har 5 rum å kök! Kan ni tänka er d.. i bilderna som finns på svenskfastighets förmedlingshemsida så såg jag ett par rum som jag hade gjort om jag hade haft turen å kunnat köpa huset. Utgångspriset ligger på 1,9 miljoner kr men jag är övertygad om att huset kommer att bli sålt för minst 2,5 miljoner kr. .




Helgalen hockey spelare!

Lettlands spelare Martin Karuso e ju helgalen. I förrigår så tacklade han Tobias Enström som fick 10 frakturer i ansiktet å bev tvungen att opereras akut.

Han har tydligen gjort d igen, han har tacklat en österikisk spelare brutalt men lyckligtvis så fick han matchstraff för denna otroligt fula tackling.

Hockey VM eller Champions League?

Ikväll så är det Hockey VM match mellan Sverige och USA och samma tid som Hockey VM spelas så är det Champions League match. Vilket skulle du välja? Jag har redan valt Hockey VM såklart! Inter spelar inte ikväll så självklart så väljer jag att kolla på ishockey istället.

USA leder tyvärr med 1-0 å Sverige hade en jäkla massa chanse å göra mål men förhoppnigsvis tar de igen d i andra perioden.

090429

Idag så har jag inget inplanerat förutom att plugga, kolla på hockey vm å umgås me syrran.
Nåt som kanske kan få min syrra å ta d lungt lite grann e att jag har fått hem Twilight dvdn så hon har en film att kolla på... men det gör inget bättre eller ogjort.

Ikväll så spelar Sverige en VM match mot USA å Stefan Liv står inte i kassen (hahaha) utan d e Jonas Gusavsson, gör inte några tabbar nu Jonas... Jag hoppas att Sverige vinner ikväll.

vad gör man?

När min kära syrra kom hem från skolan för ett par timmar sen va hon helt otröstlig. Hon har  gråtit floder å jag ha aldrig känt mig så hjälplös. Hennes bästa vän storsyster har tagit livet av sig... Jag är så ledsen för hennes kompis skull å hennes familj självklart det går inte å föreställa hur svårt det är å hur ont d gör att förlora någon man älskar.

Min syrra har åkt hem till sin vän för att vara där ett par timmar, vilket är bra men varför ska sånt här hända egentligen.....
Det är så hemskt att nån kär bara rycks i väg helt plötsligt....

Jag har hade en gammal kompis till mig som tog livet av sig å det hemska va att vi inte hade någon kontakt när det hände så jag visste inet förräns det va nån artikelserie i aftonbladet om självmord... Hennes foto va på löpsedeln, jag kände en sån stor skuld över d hela.... Sen har jag haft bekanta å kompisar som har mått dåligt... när man är en anhörig så känner man sig sååå jävla hjälplös man vet inte vad man ska göra, och d som mår dåligt känner sig riktigt frusterade för att d vet inte vem eller vilka d ska vända sig till.

Jag har självt känt så, men jag har haft turen å ha en fantastisk familj å vänner som verkligen bryr sig om mig å älskar mig så jag kan alltid vända mig till de... mina närmaste vänner vet en massa som min familj inte vet om. å jag litar på mina kära vänner till 100% jag älskar er över allt annat å ni vet vilka ni e!

När jag få höra eller läser om personer som mår psykiskt dåligt eller har tagit livet av sig kan jag inte sluta å tänka på hur extremt dåligt den svenska psykriatin är! Det är så många lagar å regleringar som gör det omöjligt att en familj eller vänner kan göra en intervention. Köerna för att prata med en kurator, psykolog eller pyskriatiker är äckligt lång... vårdplatserna är begränsade och inte nog med det så får de som är inlagda flera dagars permission om de önskar det... ibland så har de permission för att det inte finns tillräckligt med vårdplatser...

Jag förstår inte varför alla som begår brott alltid döms till rättpsykriatisk vård? Eller varför det ska vara så lyxigt att vara fängslad? Är man en brottsling ska man inte få bättre mat än skolbarn, är man en brottsling ska man inte ha möjlighet att kunna utbilda sig till vad som helst. Ärligt talat så tycker jag att brottslingar lever ett mycket bättre liv än de personer som lever på socialbidrag, universitetstuderande eller ensamsåtede föräldrar.

Varför ska det vara så? är det nån som kan förklar det för mig

Skäms på er regeringen, det är erat fel att en massa oskyldiga männsikor rycks ifrån oss. Å detta bara för att ni inte kan skilja på vad en brottsling är och vem som behöver vård!

Jag lider verkligen med personer som har förlorat familjemedlemmar i brottssammanhang och på grund av sjukdom!

En vacker dag så ska det här samhället ändras till det bättre!


Eddie Izzard

Jag har precis pratat me Nilla om Eddie Izzard showen den 20 dec i Scandinavium... Snacka om att d kommer att bli skoj... Hoppas att många vill följa me.. Den 4 maj smäller d. Fram me laptopsen, hemtelefonen å mobilerna å boka biljetter innan d blir slutsålda

Hockey VM 2009

Igår så förlorade Sverige mot Lettland 3-2 i straffar. Jag kan inte fatta att Bengt-Åke valde att ha Stefan Liv i kassen. Jonas Gustavsson eller honken e ju så mkt bättre än LIv.

Sen fattar jag inte varför domaren inte gav den lettiska spelaren matchstraff på grund av tacklingen som Tobias Enström fick. Han har ju fått 10 frakturer i ansiktet. stackars tobbe...

Nu får vå hålla tummarna för att Bengan ringer Douglas Murray så att han kan nita ett par motståndare

Hockey

Yes Tre kronor leder me 1-0 LInus Omark nätade i slutet av första perioden...
Jag tror att Sverige kommer att ta VM guld i år

Nu i andra perioden så står de tyvärr 1-1 ja gillar verkligen inte stefan liv

Rivieran?

Finns det nåt ställe i Sverige som kan vara en motsvarighet till Franska rivieran?
Ja faktiskt enligt mig så gör d det, det finns säkert fler som håller med om detta.
Vart finns detta stället? Jo den finns i västernorrland rättare sagt Alnön som ligger en bit utanför Sundsvall. Jag har faktiskt varit i Sundsvall 2 ggr tidigare å jag älskar Sundsvall som fan! Jag kan faktiskt kunna tänka mig att kunna leva där. En jävligt härligt stad måste jag erkänna.

Jag kan säga att jag har varit på en massa olika ställen som anses va "fina" men alnö e d stället som e helt klart bäst. Jag har varit på vaxholm 51 miljoner ggr, mariehamn, sigtuna,, sthlm skärgård, alla fancy ställen som man kan åka me motorbåt.. men alnö e helt speciellt å jag har bara åkt förbi jävligt snabbt... så ni kan tänka er hur fint d e

Jag ser framemot min å tjejerna tripp till Sundsvall i sommar.... Längtar redan!

Lingerie, Make up, Shoes & Books

Jag har precis kommit hem från en snabb promenix till kallhälls centrum, eller rättare sagt jag va på posten å hämtade t mitt H&M, Nelly å Eleven paket.

Jag har köpt ett drös me underkläder, bland annat 4 st bh:ar, 8 st hotpants å ett nattlinne... fråga mig inte hur jag kommer att ha råd å betala fakturan som ligger på 1300 kr.

Från eleven ar jag beställt Hawaiian tropic aftersun lotion me vitamin E och aloe vera, 2 st lip gloss å en solkräm faktor 50 till Turkiet. Sedan har jag köpt ansiktsvatten å lotion + serum från boots no 7. Å 1 tvål, 3 shower gel å 2 body lotions från library of fragrance. Sedan har jag köpt tre olika lotions från collistar som e ett av mina favvo märken... jag upptäckte deras produkter när ja va i Rom me tjejerna.. eller rättare sagt jag fick ett drös me collistar prover ifrån Sephora so, jag testade när jag kom hem till sthlm.. Sen när jag va i Venedig 3 månader senare köpte jag en massa smink å bodylotions från collistar. Sist men inte minst köpte jag hem 5 burkar me aqualinas body mousse som doftar hur ljuvligt som helst.
D märket upptäckte ja oxå i Rom å d e ett jättekänt italienskt märke som jag älskar.
 
Från Nelly fick jag hem mina bruna högklackade gladiator sandaler som e hur snygga so helst.

Jag e så laddad inför Turkiet resan så d e helt sanslöst... I eftermiddas klickade jag hem 6 st engelska chick lit böcker så att jag har fullt upp på flygplatsen i alanya å istanbul.

Önskelista

Jag fyller 22 om cirka 3 månader å jag har redan bestämt mig för vad jag ska önska mig i födelsedagpresent.
Jag vill ha ett Hermes armband eller ett Hermes skärp



Eftersom att de e ganska dyra så ska jag önska mig dessa två, jag håller tummarna för att jag får ett supersnygg hermes paket den 3 aug

Matthew Williamson for H&M

Idag så släpptes Matthew Williamsons vår kollektion i ett begränsat antal H&M butiker runt om i landet. Jag personligen gillade inte vår kollektionen så värst mycket. D va bara en klänning som kunde tänka mig att köpa. Så jag tänker satsa på sommar kollektionen som Matthew har designat för H&M. Jag har hittat 2 st tunikor som kostar cirka 750 kr st som jag har tänkt å köpa. Perfelk för Turkie resan men även festande i hemma i sthlm.

Brunch

Idag så va Nilla å Ems hemma hos mig å vi käkade brunch. Vi åt kiwi, passionsfrukt, amerikanska blåbärspannkakor, scones, juice, te å äggröra.

D va en väligt rolig dag me en massa skratt å mat.. usch jag e fortfarande mätt... Gå in på Nillas blogg för att se bilderna från idag.

Iphone

Yes! Nu har jag varit å fixat d. Jag har varit å beställt en iphone 16bg vit idag, men jag kommer inte att få den förräns jag kommer hem från Alanya.

Å d e helt ok för nu har jag något roligt att se framemot. Anledningen till att jag får min iphone i slutet på juni e att den blir billigare då, sen så jag få en uppdatering på programvaran så att iphonen kan ta emot mms å skicka mms plus lite andra saker....




myspace playlist

Jag upptäckte myspace för ett tag sedan, å snacka om att jag gillar myspace mer nu eftersom att den korkade ipred lagen har trätt igenom... Åt helvete med den värdelösa ipred lagen.

Hur som helst, jag har uppdaterat min playlist så enjoy!

Kl. 10 ska jag åka till stället där jag har köpt alla mina mobiler på å se om jag kan fixa en iphone redan denna vecka... jag orkar inte vänta till min födelsedag.

15 poäng avklarade

Jag har fått mina tentamensresultat å jag har blivit godkänd på alla moment förutom ett seminarium. Sammanlagt är det åtta uppgifter som jag har lämnat in och jaghar fåt tillbaka sju svar.

Nu i veckan har jag ett seminarium och nästa vecka har jag ett till seminarium, jag hoppas att de inte allt för komplicerade, min hjärna är lite ur fuktion eller rättare sagt inställd på iphone ;).

Ikväll så ska jag å Nilla köra ett rock pass på friskis, d va längesen jag va på friskis men jag har längtat.




Iphone

Den senaste veckan har jag lackat ur på min mobil, så den e återigen inne på lagning. Men jag har varit så sugen på att köpa en iphone i minst 6 månader nu. Men jag har inte haft min senaste mobil i ett år ännu, utan jag köpte den under midsommar.

Men jag funderar seriöst på att slå till på en iphone, jag får se hur mkt pengar jag har kvar efter min turkiet resa. Om ni vet vart jag kan få tag på en billig iphone så säg gärna till.





barn? hell no!

Shit de senaste veckorna har jag verkligen insett hur mycket jobb och tid man måste lägga ner i hemmet när man har en familj. Jag ser min mamma på ett helt annat sett nu än vad jag gjorde tidigare... hon e en superhjältinna! Hur kan man jobba å ta hand om 2 barn och sköta hemmet dessutom. Jag har inga barn men jag har en massa extra ansvar nu eftersom att d e så just nu och d e ok... jag har valt d helt frivilligt... men min 18 åriga syrra stökar ner som en 5 årig å de dagar då jag inte lagar mat så ser hela köket ut som att va har haft inbrott i d!

Så de senaste 10-12 dagarna har jag städat, tvättat, lagat mat, tagit hand å ärenden, fixat me en massa.
Å ja e grym på d men jag ser ut som FAN just nu.. ja e sjukt trött å sliten... å min förkylning som jag har haft i mer än en månad e fortfarande kvar....

Så jag kan lugnt säga att jag ALDRIG kommer att gifta mig eller skaffa barn!

semester

d va längesen jag uppdaterade bloggen.. anledningen e att allt har varit så hektiskt på sista tiden, och det är fortfarande hektiskt... jag är sönderstressad.

D positiva är att vi hr bokat semesterbiljetterna idag. den 4 juni åker vi till alanya sen är vi där i 22 dar! så jäkla härligt... men d roliga e att jag har en tenta inlämning den 4 och den 6 har jag ännu en tenta inlämning. så d blir hektiskt d 3 första dagarna men annars e d lungt.

Igår så hade jag lite tid för shopping, så jag åkte till kista å brände 2800 kr på Gina Tricot. D blev en del leggings, shorts, å en supersnygg kofta/vårjacka i marin/rött/vitt me guldknappar

RSS 2.0