horoskop

ja har problem me att somna just nu så ja passade på att kolla upp mitt horoskop...... ja har läst ut 3 böcker på knappt 2 dagar.... d förklarar en del.....

mitt keltiska horoskop:

Egenskaper Cypress

Cypresspersoner är svåra och de vill vara annorlunda. De avskyr allt som är konventionellt och alldagligt. De letar efter det spirituella ljuset, älskar konst och det ovanliga. De är väldigt vakna och ser något speciellt i allt och kan till och med öppna andra personers ögon för saker som cypresspersonen redan ansåg vara normala. Unga cypresspersoner är entusiastiska inför allt omkring dem. Så om deras törst efter kunskap leder dem in på mörka stigar behöver de guidas tillbaka till ljuset. Förutom detta behöver de inga restriktioner, de behöver framförallt frihet!

Cypresspersoners styrka är deras realistiska intellekt som låter dem upptäcka världen. De letar efter oberoende, frihet och debatter. De vet inte vad leda betyder. De är kreativa, okonventionella och är av en livlig och uppfriskande natur. De är sällan ensamma och utbyter aktivit sina ideer och frågor med andra människor. De har även ett rikt inre liv vilket gör dem lite mystiska för omgivningen.

Cypresspersoners svaghet ligger definitivt i deras tendens att vara annorlunda. Om de inte hittar ett lämpligt medium för att uttrycka sig genom förvandlas tendensen till ett tvång. Cypresspersoner kan inte hantera tvång vare sig inifrån eller utifrån. Resultatet blir att de blir ironiska och extremt sarkastiska och att de inte visar hänsyn för något. Detta kombinerat med att ingen vet hur de ska förhålla sig till dem gör att omgivningen tenderar att helt enkelt hålla sig borta från dem.

Cypresspersoner är av en mystisk natur och har därför en attraherande effekt på andra. Deras partners måste vara uppriktiga, starka personer som verkligen vet vad tolerans betyder. Cypresspersoner behöver en partner som de kan utbyta tankar med och som inte är rädd för att hantera skarpa mentala och känslomässiga svängningar. Men med en cypressperson vid din sida förvandlas livet och kärleken till ett äventyr.


mitt kineskiska horoskop e:

1987 motsvarar Harens år.

Harar är okomplicerade, attraktiva, talangfulla och ambitiösa. Är förtrogna med sina egenskaper och överlämnar ledarrollen till någon annan. Harar är klarsynta och kan lätt bedöma personer, de upptäcker snabbt ärlighet eller falskhet hos andra. Haren har alltid ett stor umgängeskrets och gillar att roa andra. Haren trivs bra i finare sällskap och är svag för lyx. De handlar bessingslöst utan att reflektera över morgodagen. Haren kännetecknas av att vara lycklig och nöjd.

I affärslivet är Harar kvicktänkta och duktiga på att fynda. De arbetar egentligen mycket hårt, även om det inte alls syns. Det är svårt att köra med Haren och den kan vara osentimental och tuff i affärer. Harar är förespråkare av långa relationer och är därför bra kompanjoner. De är ibland för godtrogna och kan därför bli utnyttjade stundtals.

För Haren är familjen mycket viktig och de har förmåga att fortplanta sig snabbt. De är mycket beskyddande då det gäller familj och vänner och ställer alltid upp. De har en stor portion medkänsla och är lätta att ha att göra med. Men känner de sig hotade kan de vara oberäkneliga, i svåra situationer kan de överlämna allt ansvar på andra. I en relation kan du bli övergiven om du pressar Haren för hårt. Harar är förstående och mjuka, de skulle aldrig utsätta någon för pinsamheter. De är bra underhållare och vet hur att agera värd. Harar är omtyckta och gör sig aldrig ovän med omgivningen, de hamnar sällan i svårigheter.

Haren passar bäst med fåret, hunden och grisen. Haren passar mindre bra med råttan och tigern.


ett citat om kärlek Kärleken övervinner allt utom fattigdom och tandvärk."

Kommentarer
Postat av: Mallan

Hehe "De är väldigt vakna" stämmer väl bra på dig, bokstavligen talat :P



D som stod om haren verkar ju stämma rätt bra in på dig! :)

2008-06-25 @ 13:33:54
Postat av: Nazli

aaa men ja hade hittat nån annan horoskop som d stod att ja va sex å maktgalen å falsk.... så d finns horoskop som stämmer å andra som får en å undra...

2008-06-25 @ 15:48:09
Postat av: Mallan

Jo...inget stämmer väl till punkt och pricka direkt...men om jag har förstått d rätt e man väl inte helt och hållet ett stjärntecken, man har väl lite delar av allt egentligen...fast mestadelen ligger i ett...?

2008-06-26 @ 20:12:42
Postat av: Nazli

jo d e så sant ;) tänk om man va allt till punkt å pricka... d hade inte varit så bra... utan man ska va d bästa av allt ;)

2008-06-27 @ 02:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0