föreläsningen från helvetet

Shit va den hör dan har varit kaotisk... d hela började me att vi skulle ha en föreläsning i den statsvetenskapliga institutionen kl 13, vid 13.10 när d verkade va alldeles dött.. eller d va inte dött men där vi skulle ha föreläsningen så va d ja å en annan tjej där... Hursom helst så frågade jag nån administratör var föreläsningen skulle va å han kolla upp d på nätet.. kl 11.30 har d bytt sal.. från sal ... till en sal i universitets huset.. d ligger ca 10 min kutande ifrån där jag va... Å jag kom inte exakt ihåg va d e nånstans... Hursom helst så får jag kuta dit å leta upp salen.. en stackars arbetare på universitet frågar snällt vart ja ska å jag säger att d e sal .. å han säger nu ska du upp för trapporna å till höger... Skitstressad som ja e kutar ja upp för trapporna å springer till salen.. Jag kommer fram fem min sent.

Föreläsaren va skittråkig, så vi fick sitta å gäspa i ca 2,5 timmar... I slutet så förklara han hur sem kommer att va å tentan.. Inte nog me d så måste vi köpa ännu en bok för cirka 500 kr... Tror d att vi e rika eller????

Jag har lagt hur mkt pengar som helst på böcker de senaste 2 veckorna... Jag vill fan köpa kläder för de pengarna. Å köpa pund till london resan om ca en månad.

Så imorron e d föreläsning, köpa bok till skolan, jobba å sen plugga hela natten inför en seminarium.. vi ska ha gjort 3 extremt jobbig uppgifter å ha d redo att lämna in för rättning på torsdan... Inte nog me d så jobbar jag tis-tors så jag kommer att bara va ledig p0å lördan... resten av veckan e heeelt uppbokat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0