Bengt-Åke Gustavsson är DEN BÄSTA TRÄNARE SOM HOCKEYSVERIGE KAN HA!

Ärligt talat varför ska Bengt-Åke Gustavsson avgå som tränare för den svenska hockeylandslaget? Jag tycker att han är en jättebra coach och man kan inte alltid vinna GULD.

Sverige spelade inte sin allra bästa match igår, men det betyder inte att det är Gustavssons fel, utan spelarna var trötta från Tjeckien matchen och vem kan vi skylla på för detta? Jo VIASAT! Det är bland annat deras fel, om deinte hade krävt att matchen skulle spelas en annan dag så kanske svenskarna hade orkat mer.

Ska man jämföra tittarsiffrorna mellan fotbollsmatchen och hockeymatchen så har hockeyn vunnit. Det är fler som har följt hockey VM. Sen kan man diskutera om vissa av spelarnas insatser i VM.

Patrik Berglund och Kristian Huselius har inte tillfört så mycket i det svenska laget än att Huselius har gjort typ två mål.. båda två tappar puckar hela tiden och gör extremt onödiga tabbar hela tiden.... Så bort de dessa spelare.

Sen till OS i Kanada nästa år så kommer vi att ha en massa NHL spelare som ansluter till laget vilket betyder att Sverige kommer att ha en stor chans att ta guld. I detta VM har Sverige haft två NHL spelare och en av de är Huselius och den andra är backen Odouya.

Och till OS nästa år så tycker jag att Jonas "Monstret" Gustavsson ska finnas med i truppen, likaså Mattias Weinhandl och Tony Mårtensson. Dessa tre har spelat extremt bra nu under VM... Självklart finns det fler spelare som man kan berömma men de är sjävlklara.

Så sluta å gnäll hela tiden om att Bengt-Åke Gustavsson ska avgå, han är den bästa coachen som finns i hockeysverige, ja menar vad har Hardy Nilsson gjort? NADA. Så respekt till Bengt-Åke Gustavsson å media Sverige och alla andra korkade idioter som tycker att Gustavsson ska avgå ska HÅLLA KÄFTEN!


Kommentarer
Postat av: Nilla

Holy crap! Du borde bli sportkommentator eller krönikör!^^

2009-05-09 @ 14:47:52
Postat av: Nazli

vet du någon tidning som kan va intresserad av mig?

2009-05-09 @ 16:59:32
Postat av: Hanna

Haha jag är inget hockeyproffs men såga Hardy Nilsson är rätt vågat!

2009-05-10 @ 21:26:34
URL: http://kattungejavel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0