Blossa 09

Jag såg en annons på elle.se där 2009 års limited edition glögg presenterades... årets smak är clementin!

Såhär står d på blossas hemsida

BLOSSA 09

med smak av clementin

Det är bara sex år sedan den första årgångsglöggen presenterades, men den har redan blivit en kär familjemedlem. BLOSSAs årgångsglögg är både trendig och traditionell, den tillfredsställer vårt behov av förändring samtidigt som den bottnar i hundraåriga sedvänjor. Årgångsglöggen får sin smak av traditionella ingredienser med julkänsla. Tidigare år har den bland annat smaksatts med pomerans, havtorn, vinteräpple och hjortron. Årets upplaga, BLOSSA 09, anknyter naturligt till julens smakpalett med sin friska doft och smak av clementin. Servera den rumstempererad eller värm den på traditionellt vis och upptäck att clementinsmaken då blir en aning tydligare.



bild och text från www.blossa.se



Jag har redan förbokat en flaska clementin glögg men dessutom förbokat en multipack som innehåller förra året glögg sort samt 2006 och 2005 års glöggsmaker... Glöggen börjar å säljas på systembolaget runt 1-2 veckan i oktober.


En annan glöggsort som är ny för iår som inte är limited edition är en glöggsmak me lingon, som också säljs på systemet.. Jag ska definitivt köpa den också men den kan man inte förboka


bild från www.blossa.se



Kommentarer
Postat av: Belle

Clementinglögg låter jättegott! ^^

2009-09-09 @ 17:32:23
URL: http://2livelife.wordpress.com
Postat av: Nazli

jag håller tummarna för att d e gott!

2009-09-09 @ 18:24:38
Postat av: Kattungejäveln

Hehe vad mysko smak, clementinglögg :)

2009-09-10 @ 11:51:07
URL: http://kattungejavel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0